Folia arhitecturala Solar Screen

Folia arhitecturala Solar Screen

Brosura – Folie cu Design

  Brosura – Folie Advanced

  Brosura – Cover Styl’

  Brosura – Beluga

Ce e Solar Screen?

Folie arhitecturala cu o gama foarte mare de produse:

Odată cu trecerea anotimpurilor, foliile noastre adezive solare ofera multe avantaje. Pe langa faptul ca va permit sa controlati lumina dupa cum doriti, acestea ofera protectie si optimizare termica pentru ferestre si geamuri: o izolare mai buna iarna și o reducere semnificativa a caldurii solare vara. Aceasta inseamna ca prin reducerea nevoii de incalzire si aer conditionat, economisești bani si ajuți mediul inconjurator.
Evitati caldura excesiva din cauza expunerii ferestrelor la soare si protejati-va mobila si obiectele decorative de decolorarea din cauza radiațiilor UV. Un alt avantaj este ca este potrivit pentru toate tipurile de cladiri. Poate fi instalat atat in interior cat si in exterior, si bineinteles iti garanteaza ca nu vei pierde niciodata lumina necesara pentru confortul tau de zi cu zi.
Ofera-le celor dragi si mai multa siguranta. Diferitele noastre tipuri de folii adezive anti-intruziune sunt potrivite pentru toate suprafetele de sticla si pot oferi si alte beneficii, cum ar fi prevenirea zgarieturilor si protectia anti-graffiti. Intr-adevar, oferim diferite game de folii de securitate care sunt potrivite pentru case, spatii de afaceri si, de asemenea, sali de dans, de exemplu, datorită protectiei noastre cu efect de oglinda. Filmele noastre adezive respectă decretul PPMS. Sunt cel mai bun mod de a evita spargerile, mentinand oamenii în siguranta in interior, evitand in acelasi timp si spargerea geamului si proiectia acestuia.
Ferestrele se adapteaza nevoilor de vizibilitate.
Dorinta de intimitate este fireasca… Fie ca vorbim despre o afacere sau de confortul unei locuinte, iti permite sa te regasesti si sa fii tu insuti. Cu gama noastra de filme de design, noi perspective de intimitate sunt disponibile celor care au nevoie de ele, fie pentru o sala de sedinte sau pentru o baie. Fie pentru interior sau exterior, foliile noastre pentru ferestre ofera diferite grade de opacitate si modele pentru a satisface nevoile de confidentialitate fara a pierde luminozitatea. Inspirat de oras, natura, geometrie sau cer, descopera zeci de modele de coperți colorate sau mate care se potrivesc ferestrelor corporative si comerciale. Opalescent, matuit, alb, gri sau negru, blackout și colorat – Orice este posibil!
Filmul Aurora cu tehnologie dicroica ofera efecte de lumină evazive.
Originalitate garantată!
Geamurile devin o extensie a identitatii!
Ca si companie, este important sa iesi in evidenta din mulțime, chiar si pe sticla! Cu solutiile noastre de film imprimabil si decupabil, ferestrele devin un adevarat mediu. Solutiile noastre de film imprimabil permit personalizare nelimitata datorita mai multor tipuri de suporturi care ofera intotdeauna control asupra luminii interioare.
Sunt disponibile 3 tipuri de imprimare: solvent și eco-solvent, UV si latex. Deci, film mat, transparent, translucid sau microperforat? Filmele noastre pot fi folosite si pentru a infrumuseta spatiile de birouri sau orice alta zona vitrata. Suficient pentru a starni curiozitatea si a transmite mesajul!

Creati, renovati sau transformati-va peretii și mobilierul cu Cover Styl’.
Datorită foliei noastre arhitecturale termoformabile, puteti acoperi o serie de suprafete precum lemn, aluminiu si PVC. Dormitoare de hotel, bucatarie, saloane… Cu solutiile noastre de acoperire puteti face orice renovare aleasa in fiecare camera a sediului sau magazinului dumneavoastra.
Peste 470 modele disponibile.
Descopera aici APLICATIA MOBIL
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.